Algebehandling af tag, fliser, hegn og andre udendørsarealer

Alger er en stor udfordring for mange private husejere. De samler sig typisk på taget, fliserne og terrassen, og de er meget genstridige at slippe af med, hvis de ikke får den rette algebehandling. Har du brug for professionel hjælp til at slippe af med algeplamagerne på dine udendørsarealer, så kan vores havemand hjælpe dig.

Vi tilbyder en grundig og effektiv algebehandling for private husejere, og vi kører blandt andet ud til kunder i Aars, Skørping, Støvring og Hadsund samt andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi din adresse, så du kan slippe af med algerne?

Vi har det rette udstyr til at sikre en effektiv algebehandling

Vi har lige købt et helt nyt anlæg til fliserensning og algebehandling, så vi kan tilbyde dig en utrolig effektiv og grundig fjernelse af alger. Med vores udstyr kan vi blandt andet tilbyde algebehandling af:

  • ​Fliser
  • ​Tag
  • ​Hegn
  • ​Udendørs klinker
  • ​Terrasser
  • ​Andre former for belægning

Vi har et stort fokus på at sikre din tilfredshed, og vi udfører derfor altid et flot resultat til en god og billig pris.

Kontakt os og få personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud på algebehandling

Kunne du tænke dig at slippe af med de grønne algeplamager, og leder du efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er vi hos Din Hus & Have Mand I/S et oplagt valg. Vi tilbyder en grundig og effektiv algebehandling til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder desuden altid personlig rådgivning, så du får den bedste løsning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt vores havemand allerede i dag.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Din Hus & Havemand i dag for et tilbud

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på en af vores ydelser.

Stor fokus på kundetilfredshed

Personlig rådgivning

Står også for bortskaffelse

Skriv til info@dinhusoghavemand.dk eller ring på vores tlf: ​40 14 34 34

Firmainformation

Din Hus & Havemand I/S

Lyngbyvej 23, 9520 Skørping

CVR: 41640006