Maler til dit udendørs malerarbejde

Trænger carporten eller hegnet ind mod naboerne til at blive malet, og er du i den forbindelse på udkig efter en dygtig maler, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma.

​Hos Din Hus & Have Mand I/S udfører vi blandt andet udendørs malerarbejde for private boligejere i Skørping, Hadsund, Støvring og Aars. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, der har brug for hjælp fra en maler som os.

3 gode grunde til hvorfor du skal vælge os

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en maler til dit udendørs malerarbejde. Her kan blandt andet nævnes:

  1. Vi udfører grundigt arbejde
  2. ​Vi har et stort fokus på din tilfredshed
  3. Vi tilbyder personlig rådgivning, så du får den rette løsning​

Hvad koster en maler?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at lade vores maler stå for din opgave, idet vores priser blandt andet afhænger af, hvilken maleropgave vi skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, og om du selv har indkøbt malingen, eller om vi skal købe den ind for dig.

Uanset hvilken udendørs maleropgave vi skal varetage for dig, så kan du altid være sikker på at få et flot resultat til en god pris. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der er så billig som muligt, og som er skræddersyet ud fra lige netop din opgave og dine ønsker til det færdige resultat.

Skal vores maler hjælpe dig? Kontakt os i dag

Har du brug for professionel hjælp fra en maler til dit udendørs malerarbejde, så står vi hos Din Hus & Have Mand I/S til din rådighed, uanset om det er hegnet, carporten, skuret eller huset, der skal males. Vores havemand kan også være behjælpelig med diverse typer af havearbejde.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Din Hus & Havemand i dag for et tilbud

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på en af vores ydelser.

Stor fokus på kundetilfredshed

Personlig rådgivning

Står også for bortskaffelse

Skriv til info@dinhusoghavemand.dk eller ring på vores tlf: ​40 14 34 34

Firmainformation

Din Hus & Havemand I/S

Lyngbyvej 23, 9520 Skørping

CVR: 41640006