Fliserensning og rensning af dine terrassebrædder

Er dine fliser i haven eller indkørslen angrebet af flisepest, mos og alger? Så kan det være nødvendigt med en grundig fliserensning, og det kan vores havemand hjælpe dig med. 

Vi har mange års erfaring med professionel fliserensning og rensning af terrassebrædder, som vi udfører hos private husejere i Skørping, Støvring, Hadsund og Aars. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder for at udføre en grundig rensning af fliser og brædder.

Grundig rensning af terrasse

Det er ofte terrassen, der er præget af flisepest og alger, og det er samtidig også her, man i særlig høj grad lægger mærke til det, når man sætter sig ned for at slappe af udenfor. Alger angriber både fliser og terrassebrædder, og vi kan være behjælpelige i begge tilfælde. Vi har netop investeret i et helt nyt anlæg til algebehandling og fliserensning, og vi kan således sikre et flot resultat.

Har du en træterrasse, der trænger til at blive renset ned for alger, så kan vi shine træet op, så det bliver så flot som nyt. Efter vores rensning af terrasse kan du med fordel give brædderne en gang olie, således at du kan forlænge holdbarheden af behandlingen og samtidig få en flot og ny behandlet terrasse.

Vi har fokus på din tilfredshed

Vi lever af at have tilfredse kunder, og derfor har vi et stort fokus på at sikre, at også du bliver tilfreds med vores fliserensning eller terrasserensning. Vi bruger den nødvendige tid på at sikre en veludført behandling, så du kan slippe af med flisepest, mos og alger, og samtidig tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rette løsning i forbindelse med rengøring af fliser eller terrassebrædder.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på fliserensning?

Kunne du tænke dig at indhente en pris på rensning af dine fliser eller terrassebrædder? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fliserensning i højeste kvalitet.

Skal vi hjælpe dig?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig snarest med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Din Hus & Havemand i dag for et tilbud

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på en af vores ydelser.

Stor fokus på kundetilfredshed

Personlig rådgivning

Står også for bortskaffelse

Skriv til info@dinhusoghavemand.dk eller ring på vores tlf: ​40 14 34 34

Firmainformation

Din Hus & Havemand I/S

Lyngbyvej 23, 9520 Skørping

CVR: 41640006